Fira del bosc a la taula
El dia 19 de novembre se celebra una nova edició de la Fira del bosc a la taula que compta amb diferents novetats. Aquesta edició està dedicada al món desl pastors i els seus animals.
Tot el dia exposició de races: ovelles, cabres i gossos i petit mercat de formatges i productes de proximitat
Demostració de tall artesanal de fusta amb motoserra "els Entallats".
Exposició dedicada al món dels pastors i els seus utensilis i camins de transhumància.
Reproducció del documental "El Somni" última transhumància de Joan Pipa.
A les 11:00h, xerrada a càrrec de l'Escola de Pastors (Rurbans), explicació del projecte, altres projectes en els quals col.laboren i repàs de l'estat de la ramaderia al pais.
A les 12:00h, xerrada a càrrec d'en Marcel Miranda (ramader de Sora), el pastor, el ramat i el xai de proximitat.
A les 13:00h, tast de formartges a càrrec de: Pastor, formatger i afinador, del paisatge a la taula! La iniciació gastronòmica ens ofereix entendre millor el que mengem, d'on ve, com s'ha elaborat, quines han set les intesions per a les seves característiques, com s'assaboreix millor, amb què ho maridem...
És través de la història del producte, la degustació i molt més paratges que ens guiarà en Sebastien Roueche, afinador de formatges a Via Làctia de Vic, vi i música a càrrec de Dani Font (Olla dels experiments) i Dani Rifà (Tremendu).
Durant el matí la formatgeria de Mas Rovira oferirà un taller de fer formatges, per totes les edats.
Taller a càrrec del Tallaret del clot, farem peces de feltre, per totes les edats i procés que pateix la llana de que s'esquila fins al producte final.
Dinar popular: Caldo, xai a pal, verdures a la brasa i mel i mató
Preu: 20€ (inscripció prèvia a 667 358 330 Laia o 636 085 530 Sara)
A les 16:00h, demostració de gossos i oques amb ovelles a càrrec de l'Hilari.
A les 17:00h, fi de festa amb concert "Tremendu".