La Masia - Allotjament turístic (HUTCC 000121)

La Masia és una àmplia casa rural situada a la comarca d'Osona, al poble de Sora. Té una capacitat per a 8-10 persones, es lloga la casa sencera i és ideal per passar un cap de setmana amb la família o amics.

Disposa de 2 plantes:

  • Planta Superior: disposa de 4 habitacions dobles, dues de les quals tenen llit de matrimoni i les altres dues dos llits individuals, perfectament equipades i decorades amb una personalitat diferent. També disposa d’un lavabo amb dutxa, una cuina totalment equipada i un menjador amb grans finestrals al jardí.
  • Planta baixa: disposa d'un ampli menjador i sala d'estar amb una llar de foc, televisió i una taula per unes 15 persones. Aquest espai es complementa amb una cuina totalment equipada amb nevera, rentaplats, microones, fogons, forn i estris de cuina. És un espai acollidor per petites celebracions familiars i reunions, dinars, sopars d’amics…

Pel que fa a la zona exterior, disposa d'un ampli jardí i una terrassa per poder-se relaxar, sala de jocs amb pin-pom i futbolí, barbacoa, mobiliari exterior i piscina.

Carrer Major, 21 - 08588 Sora - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Lluís Teixidó
Telèfon: 679 479 402
Adreça electrònica: info@lamasiasora.com
Lloc web: lamasiasora.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 25.02.2021 | 10:14